Telefon: 59 44 00 15 | E-mail: info@dtch.dk​ 

fb-logo

​✓ ANBEFALET AF FDM ✓ VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE ✓ BEHANDLER ALLE MÆRKER​

Om Dinitrol Center Holbæk

Din lokale specialist indenfor rustbeskyttelse og bilpleje

Dinitrol Center Holbæk er et rustbeskyttelsescenter, der har haft adresse på Tåstruphøj 19 siden starten af 1980 erne, tidligere kendt som Holbæk Bilkonservering og Anti Rust Holbæk Aps. I 2006 fik hele DINITROL-kæden en ny og stærkere profil, der bl.a. betød at alle DINITROL centre skiftede navn, og i dag hedder vi Dinitrol Center Holbæk. Vi har derfor i over 35 år fået en bred erfaring og knowhow inden for faget, og beskæftiger os med alle bilmærker den dag i dag. I slutningen af 1990 erne kom Cartec bilpleje inden for dørene, og vi har beskæftiget os med Cartec lige siden, og er i dag certificeret Waxguard center med over 20 års erfaring inden for bilpleje, ingen opgave er for stor eller lille.

Hos Dinitrol Center Holbæk er din bil altid i sikre hænder, og vi sikrer dig den højeste kvalitet og sikkerhed når din bil er til undervognsbehandling hos os.

Med en Dinitrol undervognsbehandling forlænger du din bils levetid og sikrer den en bedre værdi, hvis den en dag skal sælges. Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder.

Pris er ensbetydende med kvalitet, og dette er også tilfældet ved Dinitrol undervognsbehandling, og kvalitet betaler sig altid.

Din sikkerhed er ligeledes forbedret, hvis du får foretaget en undervognsbehandling hos Dinitrol Center Holbæk. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil, og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Hos os får du altid dokumentation for vores arbejde med vores Dinitrol fotodokumentation*. Vi dokumenterer, at din bil har undergået den omfattende adskillelse og undervognsbehandling. Det er din garanti for, at din bil har fået verdens bedste undervognsbehandling.

(*Gælder ikke efterbehandlinger)​

Book en tid

Ønsker du at booke en tid, kan det gøres nemt og hurtigt via knappen

Book en tid

KONTAKTOPLYSNINGER​​

Dinitrol Center Holbæk

CVR: 36556552

info@dtch.dk​​

Bank

Bank: Sparekassen Sj.

Reg.nr. 9889 konto nr. 0000235769

Hvorfor vælge os?

Verdens bedste rustbeskyttelse i Holbæk,

med over 35 års erfaring

åbningstider

​Mandag

​6.30 - 15.00

​Tirsdag

​6.30 - 15.00

​Onsdag

​​6.30 - 15.00

​Torsdag

​​6.30 - 15.00

​Fredag

​6.30 - 13.00

​★ ★ ★ ★ ✩​

​Vurderet 4,3 / 5 stjerner ud fra mere end 16 anmeldelser fra Facebook og Google

samarbejde​​