Om Dinitrol Center Holbæk

Din lokale specialist indenfor rustbeskyttelse og bilpleje

Dinitrol Center Holbæk er et rustbeskyttelsescenter, der har haft adresse på Tåstruphøj 19 siden starten af 1980 erne, tidligere kendt som Holbæk Bilkonservering og Anti Rust Holbæk Aps. I 2006 fik hele DINITROL-kæden en ny og stærkere profil, der bl.a. betød at alle DINITROL centre skiftede navn, og i dag hedder vi Dinitrol Center Holbæk. 

Vi har derfor i over 35 år fået en bred erfaring og knowhow inden for faget, og beskæftiger os med alle bilmærker den dag i dag. I slutningen af 1990 erne kom Cartec bilpleje inden for dørene, og vi har beskæftiget os med Cartec lige siden, og er i dag certificeret Waxguard center med over 20 års erfaring inden for bilpleje, ingen opgave er for stor eller lille.

Hos Dinitrol Center Holbæk er din bil altid i sikre hænder, og vi sikrer dig den højeste kvalitet og sikkerhed når din bil er til undervognsbehandling hos os.

Med en Dinitrol undervognsbehandling forlænger du din bils levetid og sikrer den en bedre værdi, hvis den en dag skal sælges. Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder.

Pris er ensbetydende med kvalitet, og dette er også tilfældet ved Dinitrol undervognsbehandling, og kvalitet betaler sig altid.

Din sikkerhed er ligeledes forbedret, hvis du får foretaget en undervognsbehandling hos Dinitrol Center Holbæk. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil, og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Hos os får du altid dokumentation for vores arbejde med vores Dinitrol fotodokumentation*. Vi dokumenterer, at din bil har undergået den omfattende adskillelse og undervognsbehandling. Det er din garanti for, at din bil har fået verdens bedste undervognsbehandling.

(*Gælder ikke efterbehandlinger)​

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores tilbud og dagligdag, og hver en del af fælleskabet. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Spændene tilbud​

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder og gode råd

Verdens bedste rustbeskyttelse i Holbæk, med over 35 års erfaring

Åbningstider​

Mandag – torsdag 

07.00 – 15.00​

Fredag

07.00 – 13.00​

Weekend og helligdage

lukket

Betalings oplysninger

Bank: Sparekassen Sj.

Reg.nr. 9889 konto nr. 0000235769

Mobil pay: 688 888

Kontaktoplysninger

Anti Rust Holbæk ApS

Tåstruphøj 19, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 41 19 00 15

Vi kan også kontaktes på sms.

E-mail: info@dtch.dk​​