Telefon: 59 44 00 15 | E-mail: info@dtch.dk​ 

fb-logo

​✓ ANBEFALET AF FDM ✓ VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE ✓ BEHANDLER ALLE MÆRKER​

Støjdæmpning af bil
​– bedre komfort og større køreglæde

Reducér støjen i kabinen med en professionel behandling

Oplever du, at støj fra dækkene og vejen går ud over komforten i din bil og derfor din køreglæde? Det kan være frustrerende at køre i en larmende bil, men her er der heldigvis hjælp at hente. Ved Dinitrol Center i Holbæk tilbyder vi nemlig støjdæmpning af biler med den moderne og effektive acar-komfortbehandling. Behandlingen reducerer støjniveauet i kabinen, og den er derfor en fornuftig investering i forbedret komfort og større køreglæde.

Vi udfører støjdæmpende undervognsbehandlinger på vores værksted i Holbæk. Her tager vi imod bilejere fra hele området, herunder Nykøbing Sjælland, Gislinge og andre omkringliggende byer, som ønsker at mindske støjgenerne, der kommer ind gennem bilens undervogn.

Støjdæmpning af lydsvage elbiler

Hvis du har investeret i en ny og moderne elbil, så har du allerede oplevet, hvor støjsvage de er. Dette finder mange behageligt, men de vil også hurtigt opleve, at den manglende motorstøj også tydeliggør al den larm, der kommer fra vejen under bilen. Derfor kan du med fordel investere i en professionel støjdæmpning af din nye elbil for en komfortabel og lydsvag kabine.

Vi kan udføre en behandling med støjdæmpning af bil i forbindelse med vores effektive rustbehandling eller som en selvstændigt udført behandling. Vælger du at få støjdæmpet din bils undervogn i forbindelse med en rustbeskyttelse giver vi dog en rabat på behandlingen, mens du samtidig får et komplet resultat, der sikrer din bil mod rust de næste mange år.

Kontakt os og bestil en tid til støjdæmpning af din bil

Ønsker du at øge komforten i din bil med Dinitros effektive støjdæmpende acar-komfortbehandling? Så er du altid velkommen til at kontakte os og bestille en tid til at få undervognsbehandlet din bil.

Vores arbejde med støjdæmpning af biler er altid grundigt og effektivt, og du vil med det samme kunne høre og mærke den positive forskel i din bil.

Book en tid

Ønsker du at booke en tid, kan det gøres nemt og hurtigt via knappen

Book en tid

KONTAKTOPLYSNINGER​​

Dinitrol Center Holbæk

CVR: 36556552

info@dtch.dk​​

Bank

Bank: Sparekassen Sj.

Reg.nr. 9889 konto nr. 0000235769

Hvorfor vælge os?

Verdens bedste rustbeskyttelse i Holbæk,

med over 35 års erfaring

åbningstider

​Mandag

​07.00 - 15.00

​Tirsdag

​07.00 - 15.00

​Onsdag

​​07.00 - 15.00

​Torsdag

​​07.00 - 15.00

​Fredag

​07.00 - 13.00

​★ ★ ★ ★ ✩​

​Vurderet 4,3 / 5 stjerner ud fra mere end 16 anmeldelser fra Facebook og Google

samarbejde​​